НПСС - Национално представителство на студентските съвети

Ползотворна дискусия се проведе днес между представители на НПСС - Даниел Парушев - Председател на организацията, Лидия Даскалова - зам.-председател и г-н Петьо Кънев - изпълнителен директор на Центъра за развитие на човешките ресурси.

Национално представителство на студентските свети беше домакин на заседание на Съвета на Националния студентски дом. Инициативата за домакинството е на НПСС и е в хода на водената от организацията политика за партньорство и сътрудничество с НПО сектора и организациите, които се помещават в сградата на българските студенти.

В Международния ден на учителите Националното представителство на студентските съвети (НПСС) отбелязва своя 20-годишен юбилей. Тържествената церемония се проведе в аула „Максима” на Университета за национално и световно стопанство (УНСС). На събитието присъстваха учредителите на организацията, всички досегашни председатели, ректори на висши училища, преподаватели, политици, обществени личности и много студенти.

Студентският съвет на Русенски университет „Ангел Кънчев” беше домакин на изнесеното заседание на Изпълнителния съвет на НПСС.
Ръководството на най-голямата студентска организация в страната Национално представителство на студентските съвети заседава в Русенския университет „Ангел Кънчев” в навечерието на своето честване на 20 годишнината от учредителното събрание на организацията.

Председателят на Националното представителство на студентските съвети в Република България – Даниел Парушев, който е и възпитаник на Университета за национално и световно стопанство, участва в откриването на Спортния турнир на УНСС по случай 100-годишнината от основаването на висшето училище.

С тържествена церемония започна учебната 2020/2021 година в Технически университет – София. Събитието беше уважено от Председателя на НПСС – Даниел Парушев, представители на държавни институции, университети, членове на Настоятелството на ТУ-София, студенти, преподаватели и служители.

Председателят на НПСС – Даниел Парушев поздрави студентската и академична общност на проведената тържествена церемония по откриване на академичната 2020/2021 година в двора на Химикотехнологичния и металургичен университет.

Председателят на Националното представителство на студентските съвети (НПСС) Даниел Парушев, заедно с още двама представители на организацията – Константина Каракадиева и Мариян Ников гостуваха в Стопанска академия „Димитър А. Ценов”.

С обсъждане на актуалната учебна обстановка започна поредната работна среща на ръководството на Националното представителство на студентските съвети (НПСС) в Националната художествена академия (НХА).

Страница 1 от 50

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев