Филиалът на Технически университет – София, който е с база в Пловдив беше домакин на работна среща между НПСС, Студентски съвет на ТУ-София, филиал Пловдив и академичното ръководство на структурата.

НПСС беше домакин на среща с Председателя на Фондация „Любен Гройс” и Румяна Константинова – преподавател в Театрален колеж „Любен Гройс”.
Гостите се видяха с председателя на НПСС – Даниел Парушев, който е инициатор на срещата с представителите на Театралния колеж.

Началникът на ВВВУ „Георги Бенковски“ бригаден генерал Юлиян Радойски се срещна с Председателя на НПСС и представител на УНСС - Даниел Парушев и Константина Каракадиева – член на Изпълнителния съвет на организацията и председател на Студентски съвет на Медицински университет –Плевен.

Проф. д-р Славчо Томов беше домакин на срещата с председателя на НПСС – Даниел Парушев. Срещата между двете институции е по инициатива на Национално представителство на студентските съвети и е във връзка с поетите от председателя на НПСС ангажименти да създаде условия за уверена прозрачност при работата на организацията и отношенията и с Висшите училища в мандат 2020-2022 година

Ректорът на Медицински университет – гр. София – Акад. Лъчезар Трайков беше домакин на срещата, инициирана от Национално представителство на студентските съвети в България.

При спазване на всички противоепидемични мерки се проведе работната среща между Даниел Парушев – председател на НПСС и представител на УНСС и доц. д-р Добри Ярков – ректор на Тракийски университет – Стара Загора.

Национално представителство на студентските съвети изпрати позиция към Министерство на образованието и науката и Министерство на вътрешните работи за драстичното намаляване на стипендиите на курсантите в Академия на МВР.

При стриктно спазване на противоепидемичните мерки се проведе поредното издание на Студент на годината на УНСС. На официална церемония в аула „Максима“ на УНСС бяха наградени победителите на деветото издание на конкурса „Студент на годината 2020“, организирано от Студентския съвет на УНСС.

Студентският съвет на УНСС се включи в инициативата на Министерството на здравеопазването и Националното представителство на студентските съвети (НПСС) за разпределянето на предпазни средства към РЗИ в цялата страна. На 9 декември студенти от УНСС участваха в разпределянето, сортирането и комплектоването на различни предпазни консумативи за COVID- 19 в село Лозен, област София, които бяха разпределени в 28 районни здравни инспекции.

Важна среща се проведе между представители на НПСС и ръководството на Лесотехническия университет. На нея присъстваха Ректорът на ЛТУ - чл.-кор. проф. д.н. Иван Илиев, председателят на Студентския съвет - Яна Григорова, председателят на НПСС - Даниел Парушев и зам.-председателят на НПСС - Лидия Даскалова.

Страница 1 от 55

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Начало

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев