Изпълнителният съвет на НПСС попълни квотата на зам.-председателите

Изпълнителният съвет на Националното представителство на студентските съвети в Република България избра на свое заседание двама Заместник-председатели. Ръководството на Националното представителство на студентските съвети попълни своята квота от трима Заместник-председатели на организацията в неделя, 05 Февруари 2017 година.

С новия избор на двама Заместник-председатели се попълва пълната квота на ръководството на НПСС.

Звездина Горанова от Медицински университет - гр. Плевен и Васил Силяновски от Софийски университет "Св. Климент Охридски" бяха определени от Изпълнителния съвет на НПСС да бъдат Зам.-председатели на Яна Вангелова от НПСС.

Двамата, заедно с Габриела Наскова от Университет за национално и световно стопанство, ще бъдат част от ръководството в рамките на мандатната програма 2016-2018 година.

  • Звездина Горинова Горанова е студентка в специалност "Медицина" в Медицински университет - Плевен. Тя е бивш Председател на Студентски съвет в предходния мандат, а в настоящия - Заместник-председател и Председател на Общото събрание на Студентския съвет. Звездина Горанова е завършила в Математическа гимназия "Гео Милев", гр. Плевен, и е член на Изпълнителен съвет на НПСС от февруари 2016 година.
  • Васил Силяновски е студент в Юридическия факултет на Софийски Университет "Св. Климент Охридски". Завършил е бакалавърска програма "Бизнес Администрация" във Виенския университет. Специализирал е "Мениджмънт, базиран на Информационните технологии" в същия Университет. Роден е в град София. Завършил е 73 СОУ, където е бил Председател на ЕКО-клуба на училището и член на ИНТЕРАКТ клуба. Съучредител е на Студентска юридическа общност "НЕКСУС". Член е на Изпълнителния съвет на Студентски съвет при СУ в периода 2013-2014 година. Васил Силяновски е Председател на Студентски съвет при СУ "Св. Климент Охридски" във втори мандат.
  • Габриела Димитрова Наскова е докторант в Университет за национално и световно стопанство. Завършила е магистърска програма „Бизнес информатика“ в УНСС.
    Родена в град Стара Загора, тя е била сред активните младежки представители. Изпълнявала е длъжността Председател на Младежки общински съвет – Стара Загора в периода 2007-2009, член на Студентски съвет при УНСС във втори мандат и Главен ко-организатор на Младежки икономически форум за издания 2012-2016. Заместник-председател е на НПСС от 2016 година.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Изпълнителният съвет на НПСС попълни квотата на зам.-председателите

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова