Ръководството на НПСС се срещна с Президента Радев

Ръководството на Национално представителство на студентските съвети проведе работна среща с Президента на Република България ген. Румен Радев днес, 21 Март 2017 година, в сградата на Дондуков.
Представителите на студентската общност обсъдиха с ген. Радев всеобхватната реформа в образованието, както и връзката между висшето образование и бизнеса.

НПСССред темите, които бяха поставени между представителите на НПСС и НМФ с Държавния глава, бяха инициативата "Младежка визия за развитие на България", активното гражданство и доброволчество в страната и студентският спорт. Съвместната среща на Националното представителство на студентските съвети в Република България и Националния младежки форум се проведе по инициатива на НПСС, което заяви среща с Държавния глава в края на миналия месец.

Младите хора в България, които действат като активни граждани и отстояват своите позиции, имат ключова роля за устойчивото развитие на страната, подчерта на срещата Държавният глава.

По-късно представителите на студентската младеж продължиха разговорите по ключовите политики с Георги Александров - съветник по младежта и спорта на Президента на Република България и Десислава Чернева - експерт към Секретаря по социални политики и здравеопазване на Президента на Република България.

022На срещата от страна на НПСС присъстваха Яна Вангелова - Председател на НПСС, Габриела Наскова, Звездина Горанова и Васил Силяновски - Зам.-председатели на НПСС, Станислава Чолова - Гл. секретар на НПСС и Диана Василева - член на Изпълнителния съвет на организацията.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Ръководството на НПСС се срещна с Президента Радев

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев