Председателят на НПСС: Студентската младеж във Варна е сред най-активните в страната

Студентската младеж във Варна ще бъде сред основните партньори в процесите по реализиране на инициативите през 2017 година, където Варна е Европейска младежка столица. Това коментира Председателят на НПСС - Яна Вангелова по време на двудневното си посещение в морската столица в периода 3-4 април 2017 година.

Вижте останалите новини във Facebook. Последвайте ни в социалната мрежа.

Председателят на НПСС се срещна с представители на Сдружение "Варна - Европейска младежка столица", с които обсъдиха важни въпроси, касаещи предстоящите инициативи на сдружението, в което членува и националната организация на студентите. По време на срещата бяха обсъдени и политиките, които ще водят представителите на студентската общност на местно ниво.

На 4 април 2017 година Председателят на НПСС , заедно с колегите от Студентските съвети на Висшите училища във Варна, предадоха събраните от началото на годината пластмасови капачки за инициативата „Аз вярвам и помагам“.

Предаденото количество капачки ще бъде добавено към други доброволни дарения, за да бъдат рециклирани. Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на медицинска апаратура за отделенията по неонатология в Специализирана болница по акушерство и гинекология за активно лечение „Проф. д-р Д. Стаматов“ – Варна и Многопрофилна болница за активно лечение "Света Анна“ – Варна.
Това е поредната дарителска акция на Националната студентска организация, с което се затвърждават добрите практики.

По време на визитата си във Варна, Председателят на НПСС беше гост на ВСУ „Черноризец Храбър”, където заедно с колеги от Студентски съвет на ВСУ отбелязаха националния празник на Психолозите.

Студенти от специалност „Психология” бяха подготвили най-разнообразни тестове, с цел да популяризират и запознаят колегите си със своята специалност по един забавен и иновативен начин. Проведеното събитие бе в рамките на програмата Варна - Европейска младежка столица 2017.

Снимки от срещите във Варна може да видите ТУК

 

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Председателят на НПСС: Студентската младеж във Варна е сред най-активните в страната

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев