Председателят на НПСС с лекция пред студенти на ЛТУ

Представители на Националното представителство на студентските съвети участваха в изнесения обучителен семинар на Студентски съвет на Лесотехнически университет, който се проведе на 24-25 Март 2017 година в университетска база Бързия.

Харесайте страницата ни във Facebook
Тиймбилдингът на студентските представители на Лесотехническия университет се провежда периодично с приемането на нови представители в структурата на Студентския съвет. Семинарът на студентските представители беше уважен от Председателя на НПСС - Яна Вангелова, и Иво Финков - член на Изпълнителния съвет на НПСС и Председател на Студентски съвет на УХТ.

Снимки от събитието може да видите ТУК

В рамките на събитието Яна Вангелова запозна студентите от ЛТУ с дейността и политиките, които организира и провежда Националното представителство на студентските съвети. На срещата бяха обсъдени още и въпроси, които касаят социално-битовите политики във висшето училище и предстоящите въпроси, които са свързани със спортната и доброволческа дейност на студентската общност на национално ниво.

От своя страна участниците в дискусията поставиха сериозно проблема за преструктурирането на факултетите в Лесотехническия университет и лошите условия в общежитието, които са в лошо материално състояние.

Председателят на НПСС с лекция пред студенти на ЛТУ

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Председателят на НПСС с лекция пред студенти на ЛТУ

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев