Поздравителен адрес от Председателя на НПСС

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ 8 ДЕКЕМВРИ

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

Честит да бъде днешният ден – празникът на студентската общност, празникът на младостта! Пазете този дух дълги години, поддържайте младежкия си ентусиазъм, бъдете устремени към високи върхове и носете отговорност към знанието.
Следвайте мечтите си, защото успехът се крие в самите Вас! Не се спирайте пред трудностите на съвремието, а преодолявайте житейските премеждия със смелост, упоритост и достойни дела. Не преставайте да вярвате, защото всеки от Вас може да покори върхове, стига да е уверен в себе си, във възможностите си и да се потруди за реализирането на мечтите си.
Вярвам, че образованите млади хора са бъдещето, затова нека не губим време и енергия, а да бъдем целеустремени, креативни и разумни в действията си.

От името на Националното представителство на студентските съвети и лично от свое име отправям най-сърдечни пожелания за здраве, стремеж към знание, успешно реализирани планове, удовлетвореност от постигнатото и лично щастие!

Нека празничната осмо-декемврийска вечер Ви донесе много радост, настроение и приятни емоции.

Празнувайте отговорно! Весел празник!


Яна Вангелова
Председател на Национално представителство на студентските съвети в Република България

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Поздравителен адрес от Председателя на НПСС

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев