Екипът на НПСС с нови зам.-председатели и главен секретар

На 24.02.2020 г. в офиса на Националната студентска организация се проведе първото заседание на Изпълнителния съвет за мандат 2020-2022 година. Събранието започна с водосвет и пожелания за успех и просперитет на ръководния екип и цялата организацията през новия мандат.

По предложение на Председателя на НПСС Даниел Парушев единодушно бяха избрани трима заместник-председатели, главен секретар на организацията и водещ на Общото събрание.

За заместник-председатели бяха избрани: Станимир Бояджиев - представител на Русенски университет „Ангел Кънчев” , Лидия Даскалова – представител на Софийски университет „Св. Климент Охридски” и Божидар Касабов – представител на Медицински университет - Варна „Проф.д-р Параскев Стоянов”. Бояджиев ще отговаря за ресор „Международна дейност и сътрудничество”, Даскалова ще поеме ресор „Социално-битови въпроси на учащите”, а Касабов ще ръководи ресор „Здравеопазване”.
За Главен секретар на организацията беше избран Видин Кирков от Медицинския университет - гр. София, а за водещ на Общото събрание - заместник-председателят Станимир Бояджиев.

В дневния ред на събранието бяха разпределени представители на НПСС в над 25 консултативни, експертни, национални и обществени съвети. Политиката на ръководството в новия мандат ще бъде към въвличане на максимален брой хора в процесите и представителността на организацията. Основните ръководни принципи ще бъдат: прозрачност, демократичност, екипност, активност, равни възможности за развитие на всеки един член на НПСС, вътрешна организираност и взаимно уважение.

Снимки може да видите ТУК

Бяха взети множество решения, едно от които е своевременното изготвяне и представяне пред Общото събрание на календар на предстоящите събития и инициативи през 2020 година, които ще бъдат в чест на 20-годишнина на НПСС.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Екипът на НПСС с нови зам.-председатели и главен секретар

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев