НПСС се срещна с AIESEC България

Представители на ръководството на Национално студентско сдружение за образователен обмен – AIESEC се срещнаха с екипа на Националното представителство на студентските съвети в Република България.

Снимки от срещата

Срещата на двете национални организации е по инициатива на ръководството на НПСС и се провежда във връзка с водената национална политика от представителството на студентите в България, която налага новата си визия на управление, градяща се на основата на прозрачност и партньорство с НПО сектора.

Зам.-председателят на НПСС Лидия Даскалова и Нора Ангелова от Изпълнителния съвет на организацията участваха в двустранната среща, на която бяха обсъдени възможностите за съвместно партньорство между двете национални организации. По време на работната среща двете страни успяха да обсъдят и общата визия за образователен обмен на студентите, идващи в България, и тези, които заминават от страната ни.

Разговорът, проведен в офиса на Националното представителство на студентските съвети, е поредната среща на представителите на студентските съвети, която се провежда в сградата на Националния студентски дом, където и AIESEC развива своя център за международно сътрудничество.

AIESEC е най-голямата световна младежка организация, която се стреми да създаде лидерско движение. Ръководи се изцяло от млади хора. Мисията на AIESEC е мир и оползотворяване на човешкия потенциал.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС се срещна с AIESEC България

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев