ВТУ "Тодор Каблешков" беше домакин на среща с НПСС

Академичното ръководство на Висше транспортно училище „Тодор Каблешков” беше домакин на работна среща с представители на Националното представителство на студентските съвети в България. Председателят на НПСС Даниел Парушев и Лора Крашевска от Изпълнителния съвет на НПСС бяха на посещение във висшето училище.

Снимки от срещата
Представителите на НПСС споделиха своята амбиция да работят активно в посока защитаване на интересите на студентите в България и да популяризират дейността на своята организация, което е част от платформата на ръководството в мандатна програма 2020-2022 година.

От своя страна ректорът на ВТУ проф. д-р Даниела Тодорова и двамата заместник ректори проф. д-р Николай Георгиев и проф. дтн Петър Колев представиха възможностите за обучение във висшето училище, успехите по отношение на дистанционната форма на обучение в последните месеци, предизвикателствата в кандидатстудентската кампания. Бяха обсъдени въпроси за програма Еразъм, практическите стажове, професионалната реализация на випускниците, състоянието на студентските общежития и материално-техническата база на ВТУ.
След срещата студентите от НПСС разгледаха част от кампуса на училището и останаха очаровани от добре поддържаната база и осигурените за студентите на ВТУ отлични условия за обучение.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини ВТУ "Тодор Каблешков" беше домакин на среща с НПСС

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев