Председателят на НПСС и екип се срещнаха с академичното ръководство на Военна академия "Г.С.Раковски"

Днес академичното ръководство на Военна академия „Г. С. Раковски“ беше домакин на работна среща с ръководството на Националното представителство на студентските съвети (НПСС) в България.
Представителите на НПСС споделиха амбицията си да работят активно в посока на защита интересите на студентите в България и популяризиране дейността на организацията, което е част от платформата на ръководството в мандатна програма 2020-2022 година.

Снимки от събитието
Началникът на Академията генерал-майор д-р Груди Ангелов представи възможностите за обучение във Военна академия, успехите по отношение на дистанционната форма на обучение в последните месеци, наложено от новите условия за неразпространение на Covid-19, както и предизвикателствата в провеждащата се кандидатстудентска кампания 2020.
На срещата бяха обсъдени въпроси за програма Еразъм+, професионалната реализация на випускниците и обновената инфраструктура на Военна академия "Георги С. Раковски".
След срещата представителите от НПСС разгледаха района на Академията и останаха очаровани от поддържаната база и осигурените условия за обучение.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Председателят на НПСС и екип се срещнаха с академичното ръководство на Военна академия "Г.С.Раковски"

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев