Председателят на НПСС посети МВБУ

Международно висше бизнес училище беше домакин на работна среща с Национално представителство на студентските съвети. Срещата, проведена в МВБУ е по инициатива на НПСС и е в обхвата на мандатната програма на студентската организация, която залага прозрачност при работата си и подобряване на диалога с висшите училища и институциите. В работната среща от страна на НПСС присъства Даниел Парушев – председател на организацията и представител на Университета за национално и световно стопанство, както и председателят на Студентски съвет на МВБУ – Симона Михайлова, която е и член на Изпълнителния съвет на националната студентска организация.

Снимки то събитието
Като висше училище с недържавен статут, МВБУ се е адаптирано изключително бързо в обстановката при обявяване на извънредното положение и в рамките на два дни са задействали вече разработения механизъм за работа в среда с отдалечен достъп. Това споделиха от ръководството по време на срещата с председателя на НПСС.
МВБУ е базирано изцяло на обучение в електронна среда, а контролът към преподавателите и студентите за усвояването на материала е базиран на специална методика, казаха още от ръководството. От там се похвалиха още, че изключително много държат на обратната връзка от студентите, което е основополагащо в средата на обучение, за което са въвели методология на периодично анкетиране.
Като базирано бизнес училище, МВБУ разполага и със собствена хотелска част, а студентите могат да провеждат стажовете си в сградата, използвайки я.
Висшето училище е създало условия за глобална партньорска мрежа с международни университети, за да извършва своето сътрудничество и обмен на преподаватели и студенти, казаха от висшето училище.
В хода на проведената среща двете страни се разбраха да си партнират по важни и стратегически политики, в които имат близки интереси и отношения към висшето образование и обучението на студентите.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Председателят на НПСС посети МВБУ

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев