Ръководството на НПСС присъства на отриването на учебната година в МУ - Пловдив

Академичната 2020-2021 година беше открита тържествено в Медицински университет - Пловдив. В рамките на събитието участваха председателят на Националното представителство на студентските съвети в Република България Даниел Парушев, Йозлем Кюлджева – председател на Контролния съвет на НПСС и председател на Студентския съвет на Медицински университет - Пловдив и Делян Плачков – член на Изпълнителния съвет на НПСС и председател на Студентския съвет на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите.

Снимки от събитието

По време на тържеството беше отправен поздравителен адрес към първокурсниците, академичното ръководство и преподавателите на Медицински университет – Пловдив лично от председателя на националната студентска организация г-н Даниел Парушев, който пожела на студентите здраве, вдъхновение, да бъдат борбени и да преоткриват новите знания, използвайки опита и компетентностите на преподавателите.

На церемонията се състоя и символично предаване на „щафетата на познанието”, която представлява статуетка, изобразяваща свитък на познанието и храм с ключалка към науката. Символът се предава всяка година на първокурсниците, приети с най-висок бал в университета. В обръщението си ректорът на Медицински университет – Пловдив проф.

Мурджева сподели пред присъстващите, че е необходима мобилизация на всички сили и отлична организация за спазване на противоепидемичните мерки, отправяйки посланието си, че заедно може да бъде победена тази инфекция.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Ръководството на НПСС присъства на отриването на учебната година в МУ - Пловдив

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев