Председателят на НПСС откри спортния турнир на УНСС

Председателят на Националното представителство на студентските съвети в Република България – Даниел Парушев, който е и възпитаник на Университета за национално и световно стопанство, участва в откриването на Спортния турнир на УНСС по случай 100-годишнината от основаването на висшето училище.

Снимки от събитието
Спортният турнир, който беше открит на 10 Октомври 2020 година, е под патронажа на ректора проф. д-р Димитър Димитров и е посветен на юбилея на университета, който за осемнадесета поредна година се организира от Студентския съвет при висшето училище.

По време на откриването председателят на НПСС поздрави студентското представителство на УНСС в стремежа им да дадат добър пример за другите висши училища в страната. Той подчерта, че спортът следва да бъде приоритет и част от образованието, а младите хора трябва да бъдат стимулирани да бъдат активни не само като общество, но и в спорта.

В рамките на спортното събитие повече от 100 студенти ще се съревновават в спортните турнири по дисциплините футбол, баскетбол, тенис на маса, стрийт фитнес и маратон.
През следващите два уикенда на октомври студенти и гости ще имат възможност да наблюдават активността на студентската младеж на УНСС.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Председателят на НПСС откри спортния турнир на УНСС

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев