Изпълнителният съвет на НПСС проведе изнесено заседание в Русе

Студентският съвет на Русенски университет „Ангел Кънчев” беше домакин на изнесеното заседание на Изпълнителния съвет на НПСС.
Ръководството на най-голямата студентска организация в страната Национално представителство на студентските съвети заседава в Русенския университет „Ангел Кънчев” в навечерието на своето честване на 20 годишнината от учредителното събрание на организацията.

Снимки от събитието
НПСС проведе своето планирано заседание по покана на Студентски съвет на русенската Алма матер.
По време на заседанието студентските представители обсъдиха предстоящите ремонти на студентските общежития и участието на Студентските свети в процесите по съблюдаване и мониторинг на строителните дейности. Бяха обсъдени и политиките по отношение на студентския спорт, социалните въпроси на учащите в обхвата на студентските стипендии.
Делегатите се обединиха също около необходимостта да бъдат предложени промени в някои стратегически нормативни актове, които касаят студентите, както и обсъдиха бъдещите дейности на организацията.
В периода на посещението си в РУ „Ангел Кънчев” студентите проведоха съвместен тиймбилдинг с ESN структурата на РУ и представители на Студентския съвет.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Изпълнителният съвет на НПСС проведе изнесено заседание в Русе

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев