Ръководството на НПСС разговаря с Омбудсмана на България

Работна среща във виртуална среда се проведе между доц. Диана Ковачева - Омбудсман на Република България и представители на ръководството на Националното представителство на студентските съвети. От страна на националната студентска организация участие взеха Даниел Парушев – председател на НПСС и представител на Университета за национално и световно стопанство и заместник-председателите Станимир Бояджиев – представител на Русенски университет „Ангел Кънчев” и Лидия Даскалова – представител на Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

Снимки от събитието

По време на срещата бяха дискутирани актуални въпроси и предизвикателства пред студентската общност и възможностите за сътрудничество в институцията на Омбудсмана на Република България. Председателят на организацията г-н Парушев благодари за ползотворното сътрудничество и навременната реакция в казусите ни с Топлофикация-София и студентските общежития, които решихме заедно през летните месеци.

Доц. Ковачева изрази пълната си подкрепа към НПСС и покани организацията за партньор в бъдещите дейности по повод 3 декември - Международния ден на ООН за хората с увреждания и 10 декември - Международния ден на ООН за човешките права.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Ръководството на НПСС разговаря с Омбудсмана на България

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев