Председателят на НПСС награди спортистите на УНСС

С церемония по награждаване приключи най-мащабното спортно събитие на УНСС, което се проведе под патронажа на ректора проф. д-р Димитър Димитров. На награждаването на турнира, организиран от Студентския съвет на УНСС, присъстваха и представители на ръководството на Националното представителство на студентските съвети, които отличиха най-добрите студенти в спортните надпревари.

Снимки от събитието

Даниел Парушев – председател на НПСС и Видин Кирков – гл. секретар и представител на Медицински университет – гр. София наградиха отличилите се най-добри отбори в петте дисциплини – футбол, баскетбол, тенис на маса, стрийт фитнес и маратон.

На отборите от финалната тройка бяха връчени медали от председателя на НПСС Даниел Парушев. Купата на Ректора „Шампион на футболен турнир-2020г.“ бе връчена от проф. д-р Цветана Стоянова, като отборите победители получиха и парични награди от ректора.

Над 200 студенти се включиха в тазгодишното спортно издание, а организаторите обявиха, че от неговото начало (през 2004г.) досега са участвали повече от 6000 учащи се в УНСС.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Председателят на НПСС награди спортистите на УНСС

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев