Председателят на НПСС проведе среща с ръководителя на Академичния фолклорен ансамбъл

Председателят на Национално представителство на студентските съвети – Даниел Парушев и Здравко Димитров, който е художествен ръководител на Академичен фолклорен ансамбъл към Националния студентски дом, разговаряха за бъдещи съвместни дейности на ансамбъла с НПСС.

Снимки от събитието
Срещата се проведе по инициатива на АФА и е втората от началото на мандат 2020-2022 година на НПСС с председател Даниел Парушев.

Срещата е с оглед проявения от страна на НПСС интерес да си партнира с НПО организациите, които се помещават в сградата на Националния студентски дом.
Още при избирането си в началото на мандата ръководството на НПСС постави основите на нов поглед във взаимоотношенията си с НПО сектора и общността, в която заяви категорично, че ще участва по-устойчиво.

По време на срещата г-н Парушев пое ангажимент да подпомогне процесите по изявяване дейностите и творчеството на ансамбъла пред студентската и академична общност, както и да гарантира устойчивото партньорство на творците с НПСС.

Академичният фолклорен ансамбъл е създаден през 1957 година и е един от най-старите танцови ансамбли в България. Водени от любовта към към родното танцово изкуство и българския фолклор, участниците в ансамбъла посвещават свободното си време на народните танци и работят за запазването на българските традиции и обичаи.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Председателят на НПСС проведе среща с ръководителя на Академичния фолклорен ансамбъл

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев