НПСС проведе второто си онлайн събрание с отдалечен достъп

Националното представителство на студентските съвети в Република България проведе своето второ Общо събрание в онлайн среда с отдалечен достъп.

Второ Общо събрание с отдалечен достъп проведе НПСС във виртуална среда, в което участваха делегати от 34 висши училища. Инициативата за провеждането на събранието е на ръководството на организацията и е във връзка с въведената епидемична обстановка, която забранява провеждането на масови събития и струпване на множество хора на едно място.
По време на събранието бяха обсъдени актуалната епидемична обстановка в страна и мерките, които висшите училища въвеждат с цел ограничаване на вирусната инфекция, както и прилаганите методи за обучение в електронна среда.

Делегатите се обединиха около необходимостта да се търси подход за правилното функциониране на образователната система, която да бъде адекватна на ситуацията с Covid-19, но и в същото време да бъде достатъчно гъвкава, за да даде необходимото качествено образование.

Общото събрание на НПСС реши да проведе ежегодното издание на Националния приз „Студент на годината”, чиято цел е да отличи най-активните студенти в страната.
Делегатите дадоха зелена светлина и на инициативата на ръководството за подписване на меморандум за сътрудничество с ключови организации в НПО сектора, с които НПСС да си партнира по значими проекти за студентската общност.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС проведе второто си онлайн събрание с отдалечен достъп

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев