Председателят на НПСС награди участници в Студент на годината на УНСС

При стриктно спазване на противоепидемичните мерки се проведе поредното издание на Студент на годината на УНСС. На официална церемония в аула „Максима“ на УНСС бяха наградени победителите на деветото издание на конкурса „Студент на годината 2020“, организирано от Студентския съвет на УНСС.

Снимки от събитието

Събитието беше под патронажа на ректора проф. д-р Димитър Димитров и беше излъчено онлайн.
Победителите бяха избрани от жури в състав: проф. д-р Димитър Димитров, ректор, проф. д-р Цветана Стоянова, заместник-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, Даниел Парушев, председател на Националното представителство на студентските съвети (НПСС), Петко Горанов, кмет на район „Студентски“, доц. д-р Лиляна Вълчева, председател на Съвета на настоятелите на УНСС, доц. д-р Спас Ставрев, ръководител на катедра „Физическо възпитание и спорт“, докторант Мартин Петков, член на Съвета на настоятелите, г-н Ангел Стойков, председател на СС, и г-н Илиян Чабуклийски, секретар на СС.
Председателят на Национално представителство на студентските съвети – Даниел Парушев връчи наградата в категорията „Талант на годината“ на Валери Коничева от специалност „Икономика с преподаване на английски език“. Победителката сподели, че е щастлива от избора си да учи в УНСС. „Смятам, че трябва да градим своето бъдеще тук и да показваме България на световната сцена като държава, в която има млади, мотивирани и амбициозни хора, способни да променят бъдещето не само на страната, но и на света”, заяви тя пред журито в залата.
Пред гостите Даниел Парушев благодари за поканата да бъде част от журито и подчерта, че неслучайно мотото на университета е „Духът прави силата“, защото духът на УНСС и на студентската му общност е много силен.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Председателят на НПСС награди участници в Студент на годината на УНСС

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев