Председателят на НПСС се срещна с ректора на Тракийски университет – Стара Загора

При спазване на всички противоепидемични мерки се проведе работната среща между Даниел Парушев – председател на НПСС и представител на УНСС и доц. д-р Добри Ярков – ректор на Тракийски университет – Стара Загора.

Снимки от срещата
Срещата между двамата се проведе по инициатива на ръководството на НПСС, което е заложило в своята програма провеждането на активен диалог с институциите в страната и затвърждаване на комуникационните отношения с висшите училища. В рамките на своята програма за мандат 2020-2022 година ръководството на НПСС залага прозрачност при работата на организацията и активностите, които следва да съпътстват общата работа на ръководните представители.
По време на срещата двамата обсъдиха обучението в онлайн среда с отдалечен достъп, както и предпочитанията на ръководството на Тракийски университет – Стара Загора за обучение в присъствена форма. Ректорът на висшето училище доц. Ярков сподели пред председателя на НПСС, че преподавателите на висшето училище дават всичко от себе си, за да може онлайн обучението да бъде оценено положително от студентите. От ръководството се похвалиха, че имат 100% изпълнение на държавната поръчка. Висшето училище има над 100 договора с чуждестранни университети по програма Еразъм+.
В хода на разговора между двамата обект на коментар беше и качеството на обучение в дигитална среда и активността на студентите по време на пандемия. Двете страни се договориха, че продължават да работят за подобряване на качеството на образование и ще си партнират в тази насока. От своя страна ректорът изрази благодарност към НПСС за включването на студентското общежитие сред ремонтираните блокове в страната.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Председателят на НПСС се срещна с ректора на Тракийски университет – Стара Загора

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев