Ректорът на МУ-Плевен беше домакин на среща с НПСС

Проф. д-р Славчо Томов беше домакин на срещата с председателя на НПСС – Даниел Парушев. Срещата между двете институции е по инициатива на Национално представителство на студентските съвети и е във връзка с поетите от председателя на НПСС ангажименти да създаде условия за уверена прозрачност при работата на организацията и отношенията и с Висшите училища в мандат 2020-2022 година

Снимки от срещата
В срещата от страна на НПСС присъства Даниел Парушев – Председател на НПСС и Константина Каракадиева – член на Изпълнителния съвет на организацията и председател на Студентски съвет на Медицински университет – гр. Плевен.
На срещата страните обсъдиха обучението на студентите в онлайн среда във висшето училище, както и възможностите за обучение в хибридна форма. Ректорът проф. Томов изрази задоволство от работата си със студентите и похвали Студентския съвет. Той подчерта, че висшето училище работи за усъвършенстване на материалната база и потенциала на академичната среда.
По време на разговора двете страни разговаряха за бъдещи съвместни инициатива, а от ръководството на висшето училище изразиха желание НПСС да се включи в международен студентски фестивал на изкуствата през 2021 година.
По време на посещението председателят на Студентски съвет Константина Каракадиева показа на гостите от НПСС материалната база и условията, в които студентите се обучават.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Ректорът на МУ-Плевен беше домакин на среща с НПСС

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев