Представители на НПСС се срещнаха с командването на ВВВУ „Георги Бенковски“

Началникът на ВВВУ „Георги Бенковски“ бригаден генерал Юлиян Радойски се срещна с Председателя на НПСС и представител на УНСС - Даниел Парушев и Константина Каракадиева – член на Изпълнителния съвет на организацията и председател на Студентски съвет на Медицински университет –Плевен.


На срещата, инициирана от НПСС, бяха обсъдени актуални проблеми на спецификата на взаимоотношенията между курсанти и студенти и командно-преподавателския състав във възстановеното от началото на 2020 г. висше авиационно училище. Специално внимание бе отделено на възможностите за подобряване социалния статус на младите хора чрез търсенето на съвместни проекти между министерство на отбраната и министерство на образованието с медиаторската подкрепа на НПСС.
Председателят на НПСС Даниел Парушев оцени високо активната позиция на председателката на Курсантско-студентския съвет курсант старшина инж. Ани Русева във форумите на НПСС.
В тази първа по рода си среща участваха и заместник–началникът по административната част и логистиката полковник Данаил Диков, помощник-ректорът инж. Ангел Георгиев ,и.д. декан на факултет „Авиационен“ доц. д-р инж. Даньо Лалов , началникът на служба „Връзки с обществеността“ м-р Горин Горанов.
ВВВУ „Георги Бенковски“ ще участва с номинации на свои курсанти в авторитетния конкурс , организиран от НПСС – „Студент на годината“.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Представители на НПСС се срещнаха с командването на ВВВУ „Георги Бенковски“

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев