НПСС беше домакин на среща с Театрален колеж „Любен Гройс”

НПСС беше домакин на среща с Председателя на Фондация „Любен Гройс” и Румяна Константинова – преподавател в Театрален колеж „Любен Гройс”.
Гостите се видяха с председателя на НПСС – Даниел Парушев, който е инициатор на срещата с представителите на Театралния колеж.

Снимки от срещата
Срещата се провежда във връзка със заложената в програмата провеждане на активен диалог с институциите в страната и затвърждаване на комуникационните отношения с висшите училища. В рамките на своята програма за мандат 2020-2022 година ръководството на НПСС залага прозрачност при работата на организацията и активностите, които следва да съпътстват общата работа на ръководството.
В рамките на срещата двете страни обсъдиха съвместни дейности и възможностите за партньорство. В работната среща участва и директорът на Националния студентски дом, който заедно с председателя на НПСС показаха залите, намиращи се в сградата и обсъдиха възможностите за ползване от висшето училище.
Председателят на Фондацията пое ангажимент пред домакините, че съвместната работа на двете институции ще продължи и занапред, а колежът ще обмисли по-активното си участие в дейностите на НПСС и НСД.
Гостите споделиха, че през месец Декември 2020 година висшето училище предстои да избере своя нов ректор за следващия мандат.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС беше домакин на среща с Театрален колеж „Любен Гройс”

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев